Порадьте мені надійний зоомагазин
|
|
bolt42 | Дата: Среда, 19.04.2023, 22:06 | Сообщение # 1 |
 Сержант
Статус: Offline
| Доброго всім вечора. Хочу для своїх вихованців купити якихось смакот, кормів. Потрібно ще котам купити нові туалети, наповнювачі та нашийники від бліх. Порадьте, в який зоомагазин мені краще звернутися?
|
|
| |
zil117 | Дата: Среда, 19.04.2023, 22:06 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Вітаю вас. Я теж частенько балую своїх вихованців різними кормами та ласощами. Нещодавно для своїх котів купував наповнювачі для туалетів та нашийники. Можу вам запропонувати відвідати чудовий інтернет-магазин зоотоварів.
|
|
| |
bolt42 | Дата: Среда, 19.04.2023, 22:07 | Сообщение # 3 |
 Сержант
| Дякую що відповіли. Саме такий зоомагазин я шукаю. Чесно кажучи, ходити містом і шукати те, що потрібно, нема ні часу, ні бажання. Ось вирішив запитати в інтернеті. Підкажіть де ви купуєте?
|
|
| |
zil117 | Дата: Среда, 19.04.2023, 22:08 | Сообщение # 4 |
 Рядовой
| Я порадив би вам купувати зоотовари https://masterzoo.ua/ua/ тут. Це перевірений інтернет магазин, де є все для різних тварин. Завжди величезний асортимент, низькі ціни та висока якість. Довіряю йому майже півтора роки. Відвідавши його, ви зможете знайти багато варіантів туалетів та наповнювачів для котів, так само є різні нашийники, корми, іграшки. Якщо у вас є гризуни або птахи - є багато клітин. На сайті магазину надано великий асортимент різних товарів. Вам неодмінно сподобається.
|
|
| |
Wikki21 | Дата: Понедельник, 05.05.2025, 06:33 | Сообщение # 5 |
 Рядовой
| Чтоб поддерживать здоровый иммунитет своей собаки, я для нее подобрала Purina Pro Plan VD FortiFlora - кормовая добавка Про План ФортиФлора с пробиотиком для собак https://www.zooapteka.kiev.ua/sobaki....biotiki тут заказ делала, на сайте широкий выбор и быстрая доставка, посмотрите, думаю и для вашего питомца подберете
|
|
| |
Goossa | Дата: Понедельник, 05.05.2025, 09:37 | Сообщение # 6 |
 Рядовой
| цікаво
|
|
| |