Суббота, 28.02.2026, 21:26
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Форма входа
Логин:
Пароль:
Друзья сайта

автобазар, продажа авто в Украине Авто клуб Daewoo (Дэу) Lanos. Дэу ланос. Деу, Део Ланос Dewoo

KIEVAUTOBAZA © 2009
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Квартира в новобудові
MorozenkoДата: Пятница, 24.11.2023, 10:42 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Привіт всім! Де ви живете в старому чи новому домі? Мрію про простору квартиру в новобудові. Як гадаєте якщо купувати в якому краще районі? Можливо ви мені допоможете обрати серед такої кількості пропозицій?

PopAndreyДата: Пятница, 24.11.2023, 11:21 | Сообщение # 2
Лейтенант
Ми коли купували квартиру район обирали по своїм відчуттям, потребам. Ви коли по місту гуляєте звертали увагу на свої відчуття, думки? Буває ідеш і думаєш як тут гарно, які будинки красиві, але жити тут мені би не хотілося. А іноді навпаки, дивишся тут такі красиві парки, майданчики для дітей, школа поруч, тихо і ти розумієш що тут тобі буде добре. Зверніть увагу на новий комплекс ЖК Оптимісто https://optimisto.com.ua/ мені здається вам там має сподобатися. Гарний район, тихо, недалеко від метро, власна інфраструктура.

TiskiДата: Среда, 31.01.2024, 09:54 | Сообщение # 3
Сержант
У мене теж була мрія переїхати в новобуд і зовсім скоро вона здійсниться, оскільки купив квартиру в ЖК софія клубний https://www.sofiya.ua/complex/jk-sofiya-klubniy . Відмінне місце з великою, облагородженою територією, паркомісцями, дитячими майданчиками і т.п. За ціною навіть не очікував, що вийде взяти повноцінну квартиру на 35 квадратів, думав, що не заробив на щось більше, ніж смарт-квартири, а тут потрапило на очі таке розкішне оголошення з квартирами від забудовника.

MaverilДата: Четверг, 12.02.2026, 17:17 | Сообщение # 4
Полковник
Вибирав квартиру не один місяць, бо варіантів в Ужгороді багато, а нормальних — менше, але тільки ЖК Шелест підкупив тим, що все виглядає практично, без зайвого пафосу. Тут https://www.shelest-traksler.com.ua/ класно, що поряд зелена зона і набережна, а не суцільні дороги, я люблю тишу, тому цей район став прямим пріорітетом. Планування приємно здивували: квартири компактні, але дуже затишні, простір використаний грамотно. Окремо плюс — паркування, не треба думати, де лишити авто. Ціна реально адекватна, якщо порівнювати з іншими новобудовами, а можливість платити до 4 років — це той акцент, який переконав остаточно. Рекомендую тепер усім знайомим.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
------------------

Хостинг от uCoz

Украинский портАл Rambler's Top100 Украина онлайн Продам автомобиль, Сайт продажа авто, Продажа автомобилей Vodila.net
Автобазар, Автопродажа, Продажа новых и подержанных автомобилей, Автосалоны Украины, Авто Фото Объявления Киева и Украины, Продать купить авто.
Выбор комплектации авто, бесплатные консультации со специалистами. Хорошие иностранные и отечественные подержанные авто