Вторник, 22.07.2025, 07:56
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Форма входа
Логин:
Пароль:
Друзья сайта

автобазар, продажа авто в Украине Авто клуб Daewoo (Дэу) Lanos. Дэу ланос. Деу, Део Ланос Dewoo

KIEVAUTOBAZA © 2009
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де купити меблі?
ТитовМаксимДата: Вторник, 03.08.2021, 18:12 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Давно купив квартиру в Київі, але довго займався її ремонтом. Тепер треба обставляти меблями. Розкажіть, де ви, купуєте гарні меблі? У нас є магазини, в яких можна було б відразу на всю квартиру меблі підібрати?

ЗвездочетДата: Вторник, 03.08.2021, 18:14 | Сообщение # 2
Лейтенант
Ми квартиру коли купували, відразу шукали з ремонтом. І з господарями домовилися що вони нам залишать меблі щоб нам не потрібно було її купувати потім.

GrigoriyДата: Вторник, 03.08.2021, 18:28 | Сообщение # 3
Лейтенант
Це дивлячись що ви хочете купити. Багатопрофільні інет-магазини дуже довго працюють, з моменту замовлення до моменту отримання проходить місяць-два. Я всі меблі додому купивши в інтернеті, але в різних місцях.

РоманРомановичДата: Вторник, 03.08.2021, 18:31 | Сообщение # 4
Лейтенант
Я не люблю брати все відразу в одному магазині. Набагато цікавіше шукати по різних магазинах максимально підходить під твій смак меблі. Наприклад, зараз я ось тут знайшов абсолютно приголомшливі крісла у вітальню https://www.fusion-style.ua/ua/stuliya/konferencz-kresla/ Більше ніде такі не зустрічав.

Nikki_23Дата: Понедельник, 03.02.2025, 14:48 | Сообщение # 5
Подполковник
Довго шукала якісний матрац топер 130х200 https://amebli.com.ua/tonkij-matras-130h200/ для дивана, і врешті-решт зупинилася на Amebli. Залишилася в захваті від сервісу – швидке оформлення замовлення, зрозумілий сайт, зручна оплата. Сам топер просто ідеальний – помірної жорсткості, комфортний, вирівняв усі нерівності дивана. Після кількох ночей сну на ньому спина перестала боліти, а раніше це була справжня проблема! Дуже задоволена покупкою, тепер думаю про заміну основного матраца на новий теж у цьому магазині.

ira1919Дата: Вторник, 06.05.2025, 10:13 | Сообщение # 6
Лейтенант
Тоже интересует качественная мебель для дома.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
------------------

Хостинг от uCoz

Украинский портАл Rambler's Top100 Украина онлайн Продам автомобиль, Сайт продажа авто, Продажа автомобилей Vodila.net
Автобазар, Автопродажа, Продажа новых и подержанных автомобилей, Автосалоны Украины, Авто Фото Объявления Киева и Украины, Продать купить авто.
Выбор комплектации авто, бесплатные консультации со специалистами. Хорошие иностранные и отечественные подержанные авто