Де купити меблі?
|
|
ТитовМаксим | Дата: Вторник, 03.08.2021, 18:12 | Сообщение # 1 |
 Лейтенант
Статус: Offline
| Давно купив квартиру в Київі, але довго займався її ремонтом. Тепер треба обставляти меблями. Розкажіть, де ви, купуєте гарні меблі? У нас є магазини, в яких можна було б відразу на всю квартиру меблі підібрати?
|
|
| |
Звездочет | Дата: Вторник, 03.08.2021, 18:14 | Сообщение # 2 |
 Лейтенант
| Ми квартиру коли купували, відразу шукали з ремонтом. І з господарями домовилися що вони нам залишать меблі щоб нам не потрібно було її купувати потім.
|
|
| |
Grigoriy | Дата: Вторник, 03.08.2021, 18:28 | Сообщение # 3 |
 Лейтенант
| Це дивлячись що ви хочете купити. Багатопрофільні інет-магазини дуже довго працюють, з моменту замовлення до моменту отримання проходить місяць-два. Я всі меблі додому купивши в інтернеті, але в різних місцях.
|
|
| |
РоманРоманович | Дата: Вторник, 03.08.2021, 18:31 | Сообщение # 4 |
 Лейтенант
| Я не люблю брати все відразу в одному магазині. Набагато цікавіше шукати по різних магазинах максимально підходить під твій смак меблі. Наприклад, зараз я ось тут знайшов абсолютно приголомшливі крісла у вітальню https://www.fusion-style.ua/ua/stuliya/konferencz-kresla/ Більше ніде такі не зустрічав.
|
|
| |
Nikki_23 | Дата: Понедельник, 03.02.2025, 14:48 | Сообщение # 5 |
 Подполковник
| Довго шукала якісний матрац топер 130х200 https://amebli.com.ua/tonkij-matras-130h200/ для дивана, і врешті-решт зупинилася на Amebli. Залишилася в захваті від сервісу – швидке оформлення замовлення, зрозумілий сайт, зручна оплата. Сам топер просто ідеальний – помірної жорсткості, комфортний, вирівняв усі нерівності дивана. Після кількох ночей сну на ньому спина перестала боліти, а раніше це була справжня проблема! Дуже задоволена покупкою, тепер думаю про заміну основного матраца на новий теж у цьому магазині.
|
|
| |
ira1919 | Дата: Вторник, 06.05.2025, 10:13 | Сообщение # 6 |
 Лейтенант
| Тоже интересует качественная мебель для дома.
|
|
| |