Вторник, 15.07.2025, 22:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Форма входа
Логин:
Пароль:
Друзья сайта

автобазар, продажа авто в Украине Авто клуб Daewoo (Дэу) Lanos. Дэу ланос. Деу, Део Ланос Dewoo

KIEVAUTOBAZA © 2009
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Скільки заробляє масажист?
RastislavДата: Пятница, 11.04.2025, 07:58 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Усім привіт. панове, а хто в курсі, скільки грошей зараз заробляє масажист? Думаю, можливо, пора вже мені змінювати професію? Тим більше, знайшов у нас у Києві ось такі курси масажу  https://massageschool.com.ua/ Мені туди добиратися зручно. А крім того, почитав відгуки в Гуглі, то в основному бачу, що люди задоволені. А ви що думаєте з цього приводу? Варто воно того?

MomotДата: Пятница, 11.04.2025, 08:03 | Сообщение # 2
Рядовой
Я віддаю за сеанс масажу зараз десь 800-900 гривень. Не знаю, скільки саме від цієї суми залишається спеціалісту, а скільки забирає салон, але в цілому погодьтеся, що за годину це не маленька сума.

karrllДата: Пятница, 11.04.2025, 08:14 | Сообщение # 3
Рядовой
Автор, якщо працювати тільки в салоні, то на життя вистачить, але без перебору. А от набити клієнтську базу і працювати вдома набагато краще - всі гроші ваші, та й графік свій регулюєте самі. Тому професію розглядати варто, але треба підходити до цього питання з розумом.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
------------------

Хостинг от uCoz

Украинский портАл Rambler's Top100 Украина онлайн Продам автомобиль, Сайт продажа авто, Продажа автомобилей Vodila.net
Автобазар, Автопродажа, Продажа новых и подержанных автомобилей, Автосалоны Украины, Авто Фото Объявления Киева и Украины, Продать купить авто.
Выбор комплектации авто, бесплатные консультации со специалистами. Хорошие иностранные и отечественные подержанные авто