glambi | Дата: Четверг, 29.05.2025, 18:10 | Сообщение # 1 |
 Сержант
Статус: Offline
| Без прикрас — треба знайти для батька нормальний пансіонат. Не хочу гуглити «кращий у місті» — краще почую від живих людей. Мені важливо, щоб він не відчував себе непотрібним. Де так ставляться до старших, як до батьків, а не клієнтів? Може, хтось порадить з власного досвіду?
|
|
| |
burda | Дата: Пятница, 30.05.2025, 19:02 | Сообщение # 2 |
 Сержант
Статус: Offline
| Моя сестра, яка вже багато років працює лікарем-геріатром, порадила нам звернутися до будинку престарілих, коли наша бабуся почала втрачати пам’ять і ставала дедалі безпораднішою. Ми розглядали кілька варіантів, але будинок престарілих Рівне https://gral.org.ua/dim-prestarilih-rivne/ з мережі «Грааль» одразу справив найкраще враження. Там бабусі призначили індивідуальну програму догляду, яка включала все: від медичного контролю до занять, що стимулюють пам’ять. Її фізичний та емоційний стан значно покращився вже за перший місяць. Дуже приємно бачити, що з нею щодня працюють доброзичливі люди, які дійсно турбуються. А ми, як родичі, відчуваємо спокій, знаючи, що вона у надійних руках. Раджу всім, хто опинився в подібній ситуації, не боятися такого кроку.
|
|
| |