|
Підскажіть, де швидко зроблять ремонт гальм без запису на ти
|
|
| hedav | Дата: Суббота, 01.11.2025, 20:18 | Сообщение # 1 |
 Сержант
Статус: Offline
| Почали пищати гальма, педаль стала м’якою, схоже, що колодки вже зносились. Хотів записатись на сервіс, але всюди черги на тиждень вперед. Машина потрібна щодня, тому чекати не можу. Може, хтось знає, де можуть зробити ремонт гальм без попереднього запису, щоб приїхати і відразу прийняли? Київ або найближчі райони.
Здесь можно parik24 скачать приложение
|
| |
|
|
| Klapka | Дата: Суббота, 01.11.2025, 20:18 | Сообщение # 2 |
 Майор
| Якщо педаль провалюється, не тягни, бо може підвести у найгірший момент. Спробуй шукати сервіси, які працюють без запису або з експрес-зоною. У багатьох є черга, але іноді беруть поза чергою на дрібні роботи. Я б радив одразу уточнити телефоном, чи можуть прийняти сьогодні.
Раджу шумоізоляцію авто Supreme NP.
|
| |
|
|
| Hurnito | Дата: Суббота, 01.11.2025, 20:19 | Сообщение # 3 |
 Майор
| Я нещодавно міняв колодки і прокачував гальма. Багато СТО зараз забиті, але є варіанти, де приймають без запису, якщо приїхати зранку. Попроси зробити діагностику спочатку, бо може бути не тільки колодки, а й шланги чи супорт. Головне, щоб використовували нормальну рідину і не економили на прокачці.
|
| |
|
|
| wevcs | Дата: Суббота, 01.11.2025, 20:20 | Сообщение # 4 |
 Рядовой
| Коли потрібно терміново, шукай сервіс з кількома постами, щоб могли взяти без черги. Якщо тільки заміна колодок або прокачка, це займає менше години, тому можна домовитись на місці. Не радив би їхати в маленькі гаражі, бо якщо проблема в циліндрах чи трубках, там не завжди є обладнання, щоб перевірити тиск у системі. Я в подібній ситуації звертався на сто Oiler https://oiler.pro/ua-ua/sto/ там прийняли без попереднього запису, одразу зробили діагностику і замінили колодки. Майстри адекватно пояснили, що до чого, перевірили стан дисків. Після ремонту гальма стали чіткі, без провалів. Головне - не чекати, поки зовсім перестануть хапати.
слідкуйте за оновленнями за посиланням, де зібрана вся інформація про бонуси.
|
| |
|
|