|
Чому варто реєструвати компанію в Об’єднані Арабські Емірати
|
|
| SerhiiKovalski | Дата: Понедельник, 10.11.2025, 23:33 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Останнім часом все частіше чую, що підприємці з України реєструють компанії в ОАЕ. Спочатку думав — просто мода, але розібрався і, чесно кажучи, логіка в цьому є. Податки низькі, банківська система стабільна, ще й можливість працювати з міжнародними клієнтами без зайвої бюрократії. Почав замислюватися, чи не варто й самому перевести частину діяльності туди.
|
| |
|
|
| Yuriy_Hrynevsky | Дата: Понедельник, 10.11.2025, 23:34 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Я теж колись думав, що це щось нереальне, а потім відкрив компанію у фрізоні. Виявилося, все набагато простіше, ніж очікував. Реєстрація проходить онлайн, навіть без фізичної присутності, а з рахунками в банках допомагають юристи. Найприємніше — немає податку на прибуток для бізнесу, що працює за межами ОАЕ.
|
| |
|
|
| Viktor_Koroviak | Дата: Понедельник, 10.11.2025, 23:35 | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Головне — не лізти в це самому, бо нюансів море: від вибору фрізони до оформлення резидентської візи. Я теж довго шукав нормальне пояснення, і ось натрапив на зрозумілий матеріал — https://lawrange.net/uk/services/reestraciya-kompanii-v-oae/ Там усе розписано людською мовою — типи компаній, документи, строки, навіть податкові аспекти. Дуже зручно, особливо якщо тільки починаєш розбиратись у темі.
|
| |
|
|
| SerhiiKovalski | Дата: Понедельник, 10.11.2025, 23:38 | Сообщение # 4 |
 Рядовой
| О, дякую, якраз те, що треба. Бо більшість сайтів або рекламують, або заплутують ще більше. А тут, схоже, можна реально зрозуміти, з чого почати.
|
| |
|
|
| Yuriy_Hrynevsky | Дата: Понедельник, 10.11.2025, 23:39 | Сообщение # 5 |
 Рядовой
| Так, у мене теж було враження, що це щось «для обраних». А потім просто пішов крок за кроком — і все запрацювало. Якщо грамотно підійти, то це може бути новий рівень для бізнесу, особливо зараз.
|
| |
|
|