Суббота, 10.01.2026, 19:58
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Форма входа
Логин:
Пароль:
Друзья сайта

автобазар, продажа авто в Украине Авто клуб Daewoo (Дэу) Lanos. Дэу ланос. Деу, Део Ланос Dewoo

KIEVAUTOBAZA © 2009
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Готель і сертифікація доступності
StrangerДата: Пятница, Вчера, 12:18 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Власник невеликого готелю на 20 номерів, хочу отримати сертифікат доступності для співпраці з держструктурами. Пандус є, але юристи кажуть, що потрібна ще й тактильна навігація. Ніколи з цим не стикався, не розумію, що саме треба встановлювати і де.

Stranger1111Дата: Пятница, Вчера, 14:13 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Для готелів зазвичай достатньо позначити вхід, стійку реєстрації, ліфт або сходи, один-два адаптовані номери, санвузли на загальних поверхах та аварійні виходи. Не потрібно робити це у всіх номерах одразу. Торік проходив сертифікацію для свого міні-готелю, теж спочатку не тямив, що від мене хочуть. Braille UA надіслали мені приклади готових комплектів для готелів різного розміру, це сильно спростило вибір. Вони мають досвід саме з об'єктами розміщення, знають усі нюанси перевірок. Таблички брайля зробили під колір інтер'єру, щоб не виглядало чужорідно на фоні дизайну. Через сайт https://braille.in.ua/ узгодили макети за пару днів, виробництво зайняло тиждень. Перевірку пройшов без проблем, навіть отримав схвальні відгуки від інспекторів. Зараз у реєстрі доступних готелів, це відкрило нові канали бронювань.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
------------------

Хостинг от uCoz

Украинский портАл Rambler's Top100 Украина онлайн Продам автомобиль, Сайт продажа авто, Продажа автомобилей Vodila.net
Автобазар, Автопродажа, Продажа новых и подержанных автомобилей, Автосалоны Украины, Авто Фото Объявления Киева и Украины, Продать купить авто.
Выбор комплектации авто, бесплатные консультации со специалистами. Хорошие иностранные и отечественные подержанные авто