| Stranger | Дата: Пятница, Вчера, 12:18 | Сообщение # 1 |
 Сержант
Статус: Offline
| Власник невеликого готелю на 20 номерів, хочу отримати сертифікат доступності для співпраці з держструктурами. Пандус є, але юристи кажуть, що потрібна ще й тактильна навігація. Ніколи з цим не стикався, не розумію, що саме треба встановлювати і де.
|
| |
|
|
| Stranger1111 | Дата: Пятница, Вчера, 14:13 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Для готелів зазвичай достатньо позначити вхід, стійку реєстрації, ліфт або сходи, один-два адаптовані номери, санвузли на загальних поверхах та аварійні виходи. Не потрібно робити це у всіх номерах одразу. Торік проходив сертифікацію для свого міні-готелю, теж спочатку не тямив, що від мене хочуть. Braille UA надіслали мені приклади готових комплектів для готелів різного розміру, це сильно спростило вибір. Вони мають досвід саме з об'єктами розміщення, знають усі нюанси перевірок. Таблички брайля зробили під колір інтер'єру, щоб не виглядало чужорідно на фоні дизайну. Через сайт https://braille.in.ua/ узгодили макети за пару днів, виробництво зайняло тиждень. Перевірку пройшов без проблем, навіть отримав схвальні відгуки від інспекторів. Зараз у реєстрі доступних готелів, це відкрило нові канали бронювань.
|
| |
|
|