| tefanga | Дата: Суббота, 31.01.2026, 23:53 | Сообщение # 1 |
 Подполковник
Статус: Offline
| Я завжди трохи скептично ставилася до покупки кімоно онлайн, бо боялася, що розмір може не підійти або тканина виявиться жорсткою. Але часом ніхто поруч не може приміряти, особливо якщо тренуєшся не в великому залі і немає широкого вибору на місці. Після невдалого першого досвіду я почала читати відгуки й шукати жіночі варіанти, які реально роблять увагу на форму тіла і пропонують розміри, адаптовані для дівчат, а не «унісекс». Ці варіанти я знайшла, коли відвідала сторінку з жіночими кімоно саме для джіу-джитсу https://kimono.com.ua/kimono-dlya-dzhyu-dzhytsu-zhinoche/ Я вибирала модель з урахуванням свого зросту і ваги, і коли отримала її — це було, як ніби «точно по мені». Нічого не тягне, рукави не спливають догори під час захватів, і тканина досить міцна навіть під час інтенсивних тренувань. Тепер я беру його майже на кожне тренування, і воно виглядає так само, як у перший день. Це не якесь «дороге спорядження для шоу», це те, у чому реально займаєшся, потієш і не переживаєш про розтягнення швів після першого ж тесту.
|
| |
|
|