Курсы айти
|
|
berlinkooo | Дата: Вторник, 27.06.2023, 11:06 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт усім!
Я шукаю компанію, яка організовує курси з інформаційних технологій для дітей. Мені потрібно знайти надійного провайдера, який надає можливість дітям навчатися ІТ-навичкам. Я ціную важливість розвитку комп'ютерних знань у дітей та їхніх можливостей у цьому швидкозмінному технологічному світі.
Якщо у вас є інформація про такі компанії, будь ласка, поділіться нею зі мною. Я шукаю провайдерів, які надають курси з програмування, веб-розробки, робототехніки та інших галузей ІТ для дітей різного віку. Також мене цікавить наявність курсів, які пропонують інтерактивний підхід до навчання та розвитку творчих навичок.
Крім того, мені важлива інформація про викладачів, які мають досвід роботи з дітьми та ефективні методи навчання. Якщо у вас є досвід або поради щодо вибору якісних курсів ІТ для дітей, буду вдячний, якщо ви поділитеся своїми знаннями.
Дякую всім наперед за допомогу та рекомендації. Я впевнений, що ваші поради допоможуть мені знайти компанію, яка пропонує якісні курси ІТ для дітей, розвиваючі їхні здібності та інтерес до технологій.
|
|
| |
AndriyKucherenko | Дата: Понедельник, 03.07.2023, 13:35 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
| Школа програмування для дітей 8 років від IT-generation - це прекрасний спосіб впровадити дітей у світ програмування. Ці курси https://it-generation.com.ua/ дозволяють дітям на веселому та зрозумілому рівні ознайомитися з основами програмування та навчитися творити свої власні проекти.
|
|
| |
Liza | Дата: Пятница, 07.07.2023, 08:43 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Тоже вот хочу выучиться.
|
|
| |
Haddiec | Дата: Понедельник, 07.08.2023, 13:52 | Сообщение # 4 |
Сержант
| Шукаю в Україні якісні онлайн-курси з комерційної ілюстрації. Хтось пробував навчатися онлайн цій професії? Цікавить, чи можна отримати практичні навички дистанційно. Якою має бути програма навчання? Скільки часу потрібно на опанування комерційної ілюстрації?
"Если тебе не нравятся законы, отправляйся туда, где они тебя не достанут. После чего создай собственные законы." - Ричард Морган "Видоизмененный углерод"
|
|
| |
jeseni | Дата: Понедельник, 07.08.2023, 13:56 | Сообщение # 5 |
Сержант
| Я пройшла 6-місячний курс "Комерційний ілюстратор" на платформі SKVOT і залишилась дуже задоволена! Програма включає всі аспекти ілюстрації: композиція, кольорознавство, робота в різних техніках, маркетинг тощо. Багато практики зі зворотнім зв'язком. Навички цілком можна здобути онлайн. Викладачі - досвідчені ілюстратори. Курси https://skvot.io/uk/course/1511-komerciyniy-ilyustrator - це чудова інвестиція в майбутнє для тих, хто прагне стати професійним художником-ілюстратором в Україні чи за кордоном.
I don't care, I'm still free. You can't take the sky from me.
|
|
| |
Vasia97 | Дата: Четверг, 01.08.2024, 06:09 | Сообщение # 6 |
Рядовой
| Если вы до сих пор не можете понять, чем контент-маркетинг https://genius.space/ru/lab/kontent-marketing-i-kontent-strategiya-v-chem-raznitsa/ отличается от контент-стратегии, то эта статья точно для вас! Я всегда считала, что это одно и то же, но после прочтения я поняла, что это два совершенно разных аспекта. Статья написана очень ясно и доступно, автор предоставил массу полезной информации и конкретных примеров. Теперь мне стало намного легче планировать и организовывать свою работу с контентом. Рекомендую всем, кто хочет разобраться в этих вопросах и повысить свою квалификацию в области контент-маркетинга!
Сообщение отредактировал Vasia97 - Четверг, 01.08.2024, 06:09 |
|
| |
brad07226 | Дата: Пятница, 27.12.2024, 23:50 | Сообщение # 7 |
Рядовой
| Обучение фронтенду https://prog.academy/frontend отличный выбор для тех, кто хочет создавать современные и удобные веб-сайты. Эта сфера идеально подходит для креативных людей, которым нравится видеть результат своей работы сразу.Начать можно с изучения HTML, CSS и JavaScript — это база, без которой невозможно двигаться дальше. Затем стоит освоить популярные фреймворки, такие как React, Angular или Vue, которые значительно упрощают работу и открывают новые возможности для создания сложных интерфейсов.Важно, чтобы обучение было не только теоретическим, но и практическим. Реальные проекты, пусть даже небольшие, помогут лучше понять, как работают разные технологии вместе. Кроме того, они станут хорошим дополнением к портфолио.Ещё один плюс в обучении фронтенду — большое количество доступных ресурсов. Курсы, видеоуроки, статьи, открытые репозитории на GitHub — всё это делает процесс освоения гораздо проще. Главное — начать и не бояться задавать вопросы, даже если что-то кажется сложным.Фронтенд сегодня востребован, и специалисты в этой области всегда найдут интересные проекты. Это идеальная сфера для тех, кто хочет развиваться, работать в команде и создавать что-то полезное и красивое!
|
|
| |