літня гума
|
|
ОлегСиницин | Дата: Четверг, 11.03.2021, 15:53 | Сообщение # 1 |
![ОлегСиницин](/avatar/00/01/40870566.jpg) Рядовой
Статус: Offline
| Друзі шукаю сайти де купити літню гуму, потрібно було вже вчора, допоможіть магазинами або посиланням на магазин, заздалегідь вдячний. Бажано звичайно щоб вийшло не дуже дорого, але це вже як вийде, бо сам розумію, що зараз ціни вгору йдуть, бо сезон.
|
|
| |
БеловКирилл | Дата: Четверг, 11.03.2021, 15:54 | Сообщение # 2 |
![БеловКирилл](/avatar/00/01/36827808.gif) Рядовой
| А що ж ви вхопилися так пізно, ще місяц-півтора назад можно було не дорого купити шини, навіть не в інтернеті, а на авторинку, я там наприклад прицінювався і можу сказати, що нормально так скупився - повний комплект.
|
|
| |
ОлегСиницин | Дата: Четверг, 11.03.2021, 15:55 | Сообщение # 3 |
![ОлегСиницин](/avatar/00/01/40870566.jpg) Рядовой
| Та я й сам намагаюся купувати лютню гуму взимку і навпаки, але то не для мене, а для дядька, в нього машина всю зиму в гаражі стоїть він по зимовим дорогам намагається не їздити, а оце нещодавно вирішив вже виганяти і виявилося що і гуму нову купувати треба, щє сезон не витримає.
|
|
| |
МаксПерегудов | Дата: Четверг, 11.03.2021, 15:57 | Сообщение # 4 |
![МаксПерегудов](/avatar/00/01/38183083.jpg) Рядовой
| Я нещодавно теж гуму так шукав, тестю треба було купити, а про те щоб заздалегіть про це подбати ніхто не подумав, насилу знайшов, щоб і для його машинки підійшла, і якість щоб яка-не-яка була і щоб недорого, останнє то побажання тещі. Коротше дали мені завдання століття ), але знайшов, замовляв на сайті Shiny&Diski, там реально адекватні ціни виявилися - https://shiny-diski.com.ua/uk/tires/summer/debica
|
|
| |
Morozenko | Дата: Вторник, 23.03.2021, 16:44 | Сообщение # 5 |
![Morozenko](/.s/a/31/14.png) Лейтенант
| Месяц уже не езжу.. так до сих пор машина стоит на зимней.. тоже надо уже менять.. снега думаю уже точно не будет..
|
|
| |