Вторник, 30.04.2024, 04:37
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Форма входа
Логин:
Пароль:
Друзья сайта

автобазар, продажа авто в Украине Авто клуб Daewoo (Дэу) Lanos. Дэу ланос. Деу, Део Ланос Dewoo




KIEVAUTOBAZA © 2009
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Авто Форум Киева - новый авто форум г. Киев » Авто форум сайта » Курилка » Піч для піци
Піч для піци
viktoriakropova85Дата: Понедельник, 05.02.2024, 23:15 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 40
Репутация: 0
Статус: Offline
Ресторане обладнання включає широкий спектр виробів, необхідних для оптимальної роботи кухні та обслуговування гостей. Ось кілька видів обладнання та їх функції:

1. Комбінований пароконвектомат. Пароконвектомат - це професійне кухонне обладнання, що поєднує можливості парової і конвекційної обробки. Він застосовується для приготування різноманітних страв шляхом поєднання повітряної конвекції та пари. Пароконвектомати широко використовуються в ресторанах та великих кухнях, дозволяючи готувати їжу рівномірно, зберігаючи її вологість та поживні речовини.

2. Конвекційна духова шафа. Конвекційна духова шафа - це обладнання, яке використовує принцип конвекції для рівномірного прогріву та приготування продуктів. Вона має вбудований вентилятор, що забезпечує циркуляцію гарячого повітря усередині камери. Це гарантує рівномірне приготування страв та підрум'янювання до ідеального стану.

3. Піч для піци. Піч для піци https://np.com.ua/product....a-piczy – спеціалізоване обладнання для приготування піци. Вона може бути газовою, електричною або дров'яною, забезпечуючи необхідну температуру для швидкого та рівномірного приготування тіста та інгредієнтів.

4. Плита з індукційною технологією. Плита з індукційною технологією працює на принципі нагрівання за допомогою електромагнітних полів. Професійні виконання призначені для інтенсивного використання на кухні, гарантуючи швидке та точне нагрівання посуду.

5. Гриль із притискною функцією. Гриль з притискною функцією – це апарат для приготування страв з обох боків. Він оснащений верхньою та нижньою гриль-пластинами, які забезпечують рівномірний притиск на продукт, що створює апетитну кірку та прискорює процес приготування.

6. Сувід. Сувід – технологія приготування при низьких температурах, де продукт знаходиться у воді при постійній температурі протягом тривалого часу. Цей метод забезпечує рівномірне прогрівання та збереження вологості, що надає стравам неймовірної ніжності.

7. Розстоювальна шафа. Розстоювальна шафа необхідна для процесу підйому тіста перед випіканням. Шафа забезпечує необхідні умови для піднімання тесту, забезпечуючи йому необхідний час та тепловий режим для забезпечення необхідної структури та смаку.

8. Професійні плити із газовим обладнанням. Газові плити необхідні для професійного використання на кухні. Вони забезпечують точне регулювання тепла та дозволяють готувати різні страви одночасно на різних конфорках.

У той же час потрібно вказати, що ви можете придбати обладнання з групи слайсерів, а зробити це можна за посиланням на сайті офіційного імпортера товарів подібного виду в Україні.
 
Авто Форум Киева - новый авто форум г. Киев » Авто форум сайта » Курилка » Піч для піци
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
------------------

Хостинг от uCoz

Украинский портАл Rambler's Top100 Украина онлайн Продам автомобиль, Сайт продажа авто, Продажа автомобилей Vodila.net
Автобазар, Автопродажа, Продажа новых и подержанных автомобилей, Автосалоны Украины, Авто Фото Объявления Киева и Украины, Продать купить авто.
Выбор комплектации авто, бесплатные консультации со специалистами. Хорошие иностранные и отечественные подержанные авто