|
Тюнінг салону авто
|
|
| Gambit | Дата: Воскресенье, 09.02.2025, 23:33 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Хтось робив перешивку та тюнінг салону авто з використанням сучасних матеріалів? Хотілося б не тільки оновити сидіння, а й зробити переробку всього салону — вибрати стиль, який підходить до моєї машини і виглядає стильно. З чого краще почати, які матеріали вибирати? І головне, де в Києві можна знайти надійних майстрів, які роблять все на високому рівні?
|
| |
|
|
| ShOCOLATKA | Дата: Воскресенье, 09.02.2025, 23:46 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Я також довго думав, як змінити салон свого авто, і врешті звернувся до автоательє в Києві https://kruffs.com.ua/ , де спеціалізуються на таких роботах. Я вибрав для сидінь шкіру. Потрібно було, щоб усе виглядало елегантно, але водночас було зручним і практичним у використанні. Майстри спочатку створили декілька варіантів макетів, показали мені, як це буде виглядати, і я обрав той, що найбільше подобався. В результаті вийшло дуже стильне і при цьому комфортне для водіння авто. Якщо хочеш зробити якісну перетяжку салону і дійсно змінити зовнішній вигляд інтер’єру, раджу звернутися до них. Вони використовують тільки перевірені матеріали та гарантують довговічність роботи, що для мене було дуже важливим моментом.
|
| |
|
|
| Gambit | Дата: Воскресенье, 09.02.2025, 23:55 | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Дуже дякую за поради! Обов'язково звернуся до них, адже хочеться отримати гарний результат, який радуватиме багато років.
|
| |
|
|