Illi | Дата: Пятница, 16.05.2025, 19:56 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| У мене з’явилася ідея перейти повністю на доставку продуктів додому, особливо фруктів та овочів. Може, ви знаєте хороший сервіс, де вони дійсно свіжі, як з грядки? Не люблю, коли привозять пом’яті банани або гнилі помідори. Хочеться, щоб усе було як на фото. Де ви замовляєте?
|
|
| |
burda | Дата: Суббота, 17.05.2025, 11:32 | Сообщение # 2 |
 Сержант
Статус: Offline
| Я звикла готувати багато і смачно, але після роботи шукати свіжі овочі по супермаркетах стало справжнім випробуванням. Виручає METRO — сервіс доставки, який реально дбає про якість. Замовляю всі овочі https://metro.zakaz.ua/uk/categories/vegetables-metro/ що потрібно: помідори, болгарський перець, шпинат, печериці, моркву, броколі, кольрабі, капусту різних видів, ріпчасту цибулю, часник, зелень, огірки. Овочі свіженькі, соковиті, ніби з грядки — видно, що обирають ретельно. Доставка приходить чітко в домовлений час, без мінімальної суми, ще й з акційними пропозиціями часто. Для людей, які цінують свій час і не хочуть жертвувати якістю, це справжня знахідка. Мені стало легше планувати страви і харчуватися корисно. Дуже задоволена!
|
|
| |