| kaban227 | Дата: Воскресенье, 15.03.2026, 00:12 | Сообщение # 1 |
 Лейтенант
Статус: Offline
| Üç il əvvəl mən mostbet https://skatedognc.com pul cixarmaq prosedurunu öyrənəndə heç ağlıma da gəlməzdi ki, bu sadə əməliyyat mənim həyatımı tamamilə dəyişəcək. O vaxtlar mən adi bir ofis işçisiydim, səhərdən axşama kimi kompüterin qarşısında oturub mühasibat hesabatları ilə dolu excel cədvəlləri ilə vuruşurdum. Ayda 500 manat maaş alırdım, bu pul kirayəyə, yeməyə və bir dənə də olsun əlavə xərcə çətinliklə çatırdı. İndi isə... indi mən peşəkar oyunçuyam. Və bu, sadəcə lovğalıq deyil, bu mənim yeganə gəlir qaynağımdır. Hər şey təsadüfən başladı. Dostum Rəşad mənə dedi: “Ayə, bu mostbet-də bir oyun var, mərc edirsən, elə bil stolüstü tennisin canlı yayımına baxırsan”. Mən əvvəlcə güldüm, dedim bu uşaq işidir. Amma bir gün işdə çox əsəbi idim, müdir yenə maaşdan kəsməklə hədələmişdi. Evə gəldim, gözüm telefon ekranına sataşdı. Dedim qoy əylənim, 10 manat yükləyim, bəlkə də qazanaram. Həmin gecə 10 manatı 50 etdim. Ertəsi gün 50 manatı 150. Bir həftə sonra mən artıq başa düşdüm ki, burada bir sistem var, sadəcə tələsmək və şansa güvənmək yox, analitika işlətmək lazımdır. Peşəkar oyunçu olmaq qərarını verdiyim günü çox yaxşı xatırlayıram. İşdən çıxmışdım, əl cibimdə 300 manat qalmışdı. Və mən düşündüm: ya bu pulu xərcləyib yenə kasıb həyata qayıdacam, ya da ciddi oynayacam. O vaxt mostbet pul cixarmaq mənim üçün artıq sadə bir prosedur deyildi, bu mənim aylıq “məvacibimi” əldə etməyin yeganə yolu idi. Özümə qayda qoydum: gündə cəmi üç saat oynayacam, uduzanda əsəbləşməyəcəm, uduzma limitim 50 manatdır, qazanc həddim isə 150. İntizam olmadan bu işdə uğur qazanmaq mümkün deyil. İlk vaxtlar çətin idi. Çox uduzurdum, bəzən dalbadal beş gün zərər edirdim. Amma mən statistikaları öyrənirdim. Hansı oyunlarda qaytarma faizi yüksəkdir, hansı oyunlarda rəqibin psixologiyası necə işləyir. Mən poker oynamağa başladım. Əvvəlcə kiçik mərc oyunlarında, sonra isə daha böyük turnirlərdə. Altı ayın sonunda mən artıq sabit qazanc əldə edirdim. Bir gün 300 manat qazandım, bir gün 500. Və ən vacibi – heç vaxt uduzduğum pulun dalınca düşmədim. Peşəkar oyunçu uduzanda əlavə pul yatırmaz, o sadəcə dərsi başa düşər və geri çəkilər. İndi mənə bəzən dostlar yazır: “Necə edirsən ki, daim qazanırsan?” Mən onlara deyirəm: “Bax, mən sənətkaram. Bu mənim peşəmdir”. Və həqiqətən də, mən hər səhər “işə” gedirəm – kompüterimin qarşısına keçirəm, oyunları təhlil edirəm, yeni strategiyalar axtarıram. Mən artıq həyəcandan əsəblərimi idarə edə bilirəm, çünki bilirəm: bu, sadəcə riyaziyyatdır. Riyaziyyat isə yalan danışmaz. Bir dəfə elə oldu ki, böyük turnirdə finala çıxdım. Rəqibim peşəkar poker oyunçusu idi, onun adını eşidəndə ürəyim döyünməyə başladı. Amma mən öz-özümə dedim: “Sən də peşəkar oyunçusan, qorxma”. Üç saat davam edən oyundan sonra mən qalib gəldim. O gün qazancım 2000 dollar oldu. Həmin axşam evə gələndə anam zəng elədi dedi: “Oğul, nə iş görürsən, niyə belə rahatsan?” Mən güldüm, dedim: “Ana, mən ofisdə oturub maaş gözləmirəm, mən öz işimin sahibiyəm”. mostbet pul cixarmaq mənim üçün artıq çox asan bir prosedurdur. Bir neçə dəqiqəyə pul kartıma köçürülür. Amma bu, mənim üçün sadəcə pul köçürməsi deyil, bu mənim zəhmətimin qarşılığıdır. Bilirsiniz, normal işdə siz əmək haqqı alırsınız, amma burda siz öz beyninizin, öz intuisiyanızın, öz təhlil qabiliyyətinizin qarşılığını alırsınız. Çox gözəl hissdir. Təbii ki, bu işin riskləri var. Mən hər gün görürəm ki, insanlar ağılsızlıq edib bütün pullarını necə uduzurlar. Onlar qumar oynayır, mən isə işləyirəm. Fərq budur. Mən heç vaxt son pulumu oynamaram, heç vaxt kredit götürüb oynamaram. Mənim üçün kazino – əyləncə yox, gəlir qaynağıdır. Və bu qaynaq quruyanda mən sakitcə başqa sahəyə keçərəm. Amma hələ ki, bu iş mənə xoşdur və gəlir gətirir. Üç il əvvəl mən kirayə evdə yaşayırdım, indi isə öz mənzilim var, maşın almışam, anama hər ay pul göndərirəm. Və bütün bunların təməlində bir sadə qayda dayanır: özünü idarə etmək və intizam. Əgər siz də bu yola girmək istəyirsinizsə, unutmayın: mostbet pul cixarmaq öyrənmək asandır, amma özünü idarə etmək çətindir. Peşəkar olmaq istəyirsinizsə, əvvəlcə öz beyninizlə dostlaşın.
|
| |
|
|